Aanvullende informatie over de sportplaatjes actie DekaMarkt

Op zaterdag 10 februari en en zondag 18 februari worden individuele foto’s genomen van alle sportende leden van Terrasvogels. Daarnaast worden er ook groepsfoto’s gemaakt met de leiders en of coaches.
Op zaterdag 10 februari zal vooral de jeugd en het zaterdag 1 team aan de beurt zijn en op zondag 18 februari alle zondag senioren teams. De leden van de softbal en honkbal krijgen nog nadere informatie hierover.
De senioren 45+ die doordeweeks voetballen kunnen zelf hun voorkeur aangeven. Het is voor de 45+ teams wellicht handig en voor de organisatie zeer gewenst om zo snel mogelijk vooraf met elkaar een keuze te maken en hun voorkeur door te mailen naar ppm.vessies@quicknet.nl. Geef dan niet alleen de datum aan, maar ook een tijdstip.
Mocht een team uit spelen, dan zal er dit keer door iedereen vertrokken moeten worden vanaf de ELTA. Daar verkleden, individuele foto / groepsfoto en dan op naar de uitwedstrijd.  Ga ervan uit dat iedereen wat meer tijd kwijt zal zijn op die dagen.
We kunnen pas een programma maken met het juiste tijdstip voor iedereen, wanneer de KNVB het voetbalprogramma voor die dagen bekend heeft gemaakt. Dus nog even geduld a.u.b.
Het nemen van de foto’s wordt in ieder geval op beide dagen gehouden. Ook al wordt het voetballen afgelast.  Volg de informatie zoals die op de website wordt weergegeven.
Kom allen naar de ELTA en doe mee aan deze unieke eenmalige actie.

Nog even ter herinnering: We hebben een handtekening nodig van de ouders van jeugdspelers onder de 18 jaar. Leden boven de 18 moeten d.m.v. een handtekening hun toestemming geven.
De eerste reacties op de actie zijn overweldigend te noemen. We gaan ervoor.
Tamara Bodeman ( namens de honkbal/softbal) en Paul Vessies (namens de voetbal)