Activiteiten

Naast het sportieve aspect is voor Terrasvogels ook de gezelligheid een belangrijke factor binnen de vereniging. Terrasvogels is niet zomaar een ‘cluppie’. Daarom proberen we als club, met alle vrijwilligers (!), leuke, nieuwe of bestaande evenementen en activiteiten (in een nieuw jasje) te organiseren. De evenementencommissie bestaat sinds 2016-2017 uit Jens Jansma, Edwin van der Heide, Dennis Sintenie en Jordy Groot. Maar iedereen is natuurlijk van harte welkom om zijn/haar steentje bij te dragen, graag zelfs! Dus heb je een goed idee, leuk initiatief of wil je als vrijwilliger helpen bij één van de vele evenementen/activiteiten… Neem dan gerust contact op met de evenementencommissie.

Bekijk hier de evenementenkalender voor een overzicht van alle komende evenementen en activiteiten bij Terrasvogels.

De afgelopen jaren hebben we diverse (succesvolle) evenementen en activiteiten georganiseerd voor jong en oud. We kijken met gepaste trots terug op de volgende evenementen;

75 jaar Terrasvogels

75 jarig jubileum

Wellicht kan je het 75-jarig jubileum nog wel herinneren? Waar “Terrasvogels bestaat niet!” één van de absolute ‘eyecatchers’ was. Onder meer Frank Snoeks, cabaretier Erik van Muiswinkel, presentator (en oud-lid van Terrasvogels) Jack Spijkerman, (voormalig) AZ-trainers John van den Brom, Dennis en Martin Haar het podium betraden. En op de zaterdag kwam de legendarische Hans Dulfer naar Terrasvogels om met zijn spectaculaire band het hoogtepunt van het jubileumfestival voor zijn rekening te nemen.

Muziek

De sfeer op ‘De Elta’ zit er al snel goed in wanneer één van graag geziene gasten DJ Mitch, zanger Dennis Sintenie of DJ MissBehave zijn of haar klanken over het sportpark laat galmen. Vaak wordt dit op een zondag na een wedstrijd van het eerste elftal georganiseerd, maar ook proberen we twee keer per seizoen een heuse kinderdisco op zaterdag voor de jongste ‘Vogels’ van de club te regelen.

Druk terras Terrasvogels

Zaterdag 1 bardienst

Vrijwilligers bedankt!

Terrasvogels zou niet meer bestaan als het niet de huidige vrijwilligers zou hebben. Vele handen maken licht werk. En dat mag af en toe best beloond worden! Het afgelopen seizoen was er, voor het eerst sinds jaren, weer een Auto Rally. Aanvullend met wat drankjes, een overheerlijke barbecue van Koppes Snacks en muzikale ondersteuning van Dennis Sintenie dankt de club zo al haar vrijwilligers voor hun fantastische inzet! Dit wordt aankomend seizoen ongetwijfeld vervolgd…