Amateurvoetbal afgelast tot en met 31 maart!

Beste Vogels,

Naar aanleiding van alle berichten in de media met betrekking tot het coronavirus heeft de KNVB besloten dat al het voetbal in Nederland tot en met 31 maart wordt afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld.

Het stilleggen van het Nederlandse voetbal komt voort uit de maatregelen van het kabinet om alle evenementen met meer dan honderd personen in heel Nederland af te gelasten.

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

Wij, het voetbalbestuur, volgen het advies van de KNVB en hebben daarom besloten dat de kantine van SV Terrasvogels tot nader order is gesloten. Ook de trainingen zijn tot nader order afgelast!

We houden jullie op de hoogte middels nieuwsberichten op de website, Facebook en nieuwsbrief.

We hopen jullie hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestuur SV Terrasvogels

Bron: knvb.nl