Ballenactie Terrasvogels

Ballenactie Terrasvogels

Door de plotselinge opkomst van Corona aan het begin van dit jaar en de toch wel plotselinge extra toeloop bij de jeugd en senioren, komen we nu ballen tekort op met name de trainingsdagen. Daarnaast zijn er ook een hoop ballen toe aan vervanging. Waardoor wij de ballenactie in het leven hebben geroepen!

Normaal gesproken bestellen we aan het einde van het voetbalseizoen nieuwe ballen, tijdens een speciale kortingsactie vanuit de leverancier. Omdat we niet wisten wat de toekomst ons zou brengen, hebben we dat deze keer niet gedaan.

Daarom vragen wij de support van iedereen met een Terrasvogels hart om ons in deze lastige tijd te steunen! We gaan proberen om 100 nieuwe ballen binnen te halen voor onze club.

Voor €24,- krijgt Terrasvogels een splinternieuwe Derbystar bal. Uiteraard is het mogelijk om meerdere ballen te sponsoren. Ook bedrijven kunnen meedoen, aan het einde van de actie zullen we de namen uitlichten die ons allen hebben geholpen aan nieuwe ballen.

Via de onderstaande link is het eenvoudig om een bal aan te schaffen:

https://www.actielink.nl/svterrasvogels

De moeite is klein, maar de dankbaarheid groot! Deel dit bericht met je opa/oma, buurman, oom, verre tantes en andere vrienden en kennissen. Zodat we zoveel mogelijk nieuwe ballen kunnen ophalen!

Namens alle Vogels alvast veel dank

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com