Contributie 2020-2021

Graag maken wij je er op attent dat in oktober de contributie voor dit seizoen geïnd gaat worden. Bij de meeste leden zal de contributie automatisch geïncasseerd worden, de vooraankondiging zal binnenkort per e-mail worden verzonden. Diegenen die geen toestemming hebben gegeven voor automatische incasso zullen een rekening ontvangen.

Het afgelopen seizoen kwam helaas abrupt ten einde. Hoe dit seizoen gaat verlopen is natuurlijk ook nog maar de vraag. Het voetbalbestuur vindt het dan ook niet fair naar haar leden toe om een contributieverhoging door te voeren dit seizoen. Dat betekent dat de contributie bedragen ten opzichte van afgelopen seizoen hetzelfde blijven. Voor jeugdleden is de bijdrage voor het kledingfonds meegenomen in het contributie bedrag.