Corona update SV Terrasvogels

SV Terrasvogels volgt de KNVB/ Overheid maatregelen omtrent Corona. Dit betekent dat de kantine op zaterdagen en zondagen open is bij wedstrijden en er dus ook wordt verwacht dat er bardienst wordt gedraaid als je/ jouw team is ingedeeld. In de kantine is het eenrichtingsverkeer weer teruggebracht. Hetgeen betekent via de hoofdingang erin en bij terrasdeur is de uitgang.

Er gelden verder de volgende algemene regels:

• Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet.
  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
  • In de kantine is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
  • Vaste zitplaatsen zijn verplicht in de kantine.
  • Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Het is logisch dat deze nieuwe overheidsmaatregelen en uitvoering hiervan veel vragen oproepen. Er wordt naar het schijnt hard gewerkt aan het verduidelijken van alle maatregelen voor het voetbal. Wij zelf blijven in gesprek met de gemeente hieromtrent.