Terrasvogels Corona Protocol

Corona update

Het kabinet heeft maandagavond 28 september aangekondigd dat opnieuw landelijke maatregelen getroffen worden in de strijd tegen het coronavirus. Ondanks dat veel mensen zich goed aan de richtlijnen gehouden hebben is het niet genoeg om de verspreiding van het virus in te dammen.

Vanaf dinsdag 29 september om 18.00 uur gelden de volgende (extra) maatregelen op Sportcomplex De Elta:

• De kantine is gesloten.
  • De kleedkamers zijn voor alle leden gesloten, op selectieteams na. Zij krijgen 2 kleedkamers per team ter beschikking.
  • Er is geen publiek welkom bij (competitie) wedstrijden en trainingen.
  • Na afloop van jouw wedstrijd of training verlaat je direct het park.

Ben jij met jouw team te gast op Terrasvogels?

• Er is geen kleedkamer voor jou beschikbaar wanneer je in een jeugd- of (overige) seniorenteam speelt.
  • Wanneer je uitkomt tegen Terrasvogels 1 zijn er twee kleedkamers (nummer 7 en 8) beschikbaar. Deze bevinden zich, aan de veldkant, aan de achterkant van het clubgebouw.
  • Er wordt tot nader order geen drinken geregeld in de rust voor alle spelende teams, de kantine is en blijft gesloten.
  • Ben jij bondsscheidsrechter dan is jouw kleedkamer ook geopend. Er staat een flesje water voor je klaar.

Uiteraard zijn de algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing. De nieuwe regels zijn gebaseerd op de informatie van de Rijksoverheid en KNVB. Antwoorden op mogelijke vragen kun je hier vinden:

Voorlopig ziet het er naar uit dat de komende competitiewedstrijden wel doorgang kunnen vinden. Zodra hier wijzigingen in komen, dan zullen we dat uiteraard communiceren met de betreffende teams.

We begrijpen dat leden met vragen zitten. Deel je vragen via de mail, socials of leiders/coaches of jeugdcoördinator. We lichten alvast een aantal punten uit:

• Het is uitsluitend toegestaan om je kind af te zetten en op te halen bij thuiswedstrijden en trainingen.
    • Het is dus verboden om te blijven kijken!
  • Bij uitwedstrijden vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding, zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.
  • Ouders en/of verzorgers mogen fungeren als grensrechter daar zij onderdeel zijn van de wedstrijdbegeleiding.

We rekenen op jullie medewerking. Stay safe, Vogels!

Het voetbalbestuur