Dagploeg Terrasvogels

Dagploeg Terrasvogels zoekt hulp!

Het onderhoud en beheer van SV Terrasvogels wordt al jarenlang verzorgd door een groep (vaste) vrijwilligers. Wij zijn dringend op zoek om dit team te versterken!

Dagploeg

De ‘dagploeg’, zoals wij deze helden noemen, bestaan op dit moment uit vier (vaste) mensen. Zij zijn elke ochtend van 09:00 tot 12:00 uur aanwezig om diverse klusjes te doen op en aan ons (knusse) sportcomplex.

Taken zijn onder meer;

• Doen van kleine reparaties (denk aan schoonmaak-, timmer-, elektra- of loodgieterswerk)
  • Onderhouden van de kantine en kleedkamers
  • Onderhouden van de voetbalvelden i.s.m. de gemeente Velsen
  • Belijningen van de drie voetbalvelden
  • Groenonderhoud
  • Ontvangen van leveranciers

Wie zoeken we?

Bijna alle vrijwilligers van onze dagploeg zijn met pensioen. Dus we zoeken mensen die hier goed bij passen. Iemand die toch nog een paar uurtjes per week (aantal uren is bespreekbaar) zijn handjes uit de mouwen wilt steken. Zodat alle jeugd- en seniorenteams op een goed en mooi onderhouden sportcomplex zijn/haar wedstrijden kunnen spelen!

Over Terrasvogels

Terrasvogels heeft de toekomst – én een verleden, al heel lang. Wij zijn namelijk opgericht op 17 april 1940 uit een fusie van twee clubs uit de Haarlemsche Voetbal Bond, Racing Club Brederode (1933) en De Kemphaan (1936). Nog steeds is Terrasvogels een begrip in de regio. Meer weten? Neem een kijkje op onze geschiedenis-pagina waar onze archivaris Paul Onkenhout mooie verhalen bovenhaalt.

Interesse?

Heb je een aantal uur (per week) over en lijkt het je leuk om wat te betekenen voor Terrasvogels? Meld je dan aan!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Groot, 06 – 23 03 69 21.