De Grote Voetbalquiz op de ‘Elta’ vrijdag 19 april 2019

Volgende week vrijdag, op jawel goede vrijdag, 19 april organiseren we de allereerste ‘Grote Voetbalquiz’ op Terrasvogels! Denk jij alles te weten van onder andere de Eredivisie, (de geschiedenis van) het Nederlands Elftal of misschien wel van de de Spaanse competitie, het volkslied van België of de Champions League… Dan zul je vast en zeker hoge ogen gaan gooien. Maar vergeet niet dat er alvast één ronde bekend is: Terrasvogels. Maar da’s logisch! Komt het sportplaatjes-album mogelijk toch nog eens goed te pas.

De Grote Voetbalquiz wordt gepresenteerd door Paul Onkenhout die muzikale ondersteuning krijgt van Dennis Sintenie. Alleen dit sterrenensemble is al een reden om mee te doen!

Je kunt je team inschrijven – bestaande uit maximaal vier personen – via evenementencommissie@svterrasvogels.nl, door een berichtje te sturen naar het Facebook-evenement of persoonlijk bij Jordy Groot. De kosten bedragen €10,- per team. Daar krijg je naast voetbalkennis, ook een hoop gezelligheid voor terug. Uiteraard zijn er ook een aantal mooie prijzen te winnen!

Let op; er is maar voor een beperkt aantal teams ruimte, dus wees er snel bij. 

De Grote Voetbalquiz start om 20:00 uur! De kantine is om 19:30 uur geopend.

Tot volgende week!

De Grote Voetbalquiz Terrasvogels