Dinsdag 2 Juni gaan trainingen weer starten

Al een aantal weken trainen alle jeugdleden t/m 12 jaar op vaste tijden.
Vanaf dinsdag gaan alle overige jeugdteams weer van start. Voor de (overige) senioren wordt een plan en rooster gemaakt om  binnenkort weer het veld te betreden.
Omdat we heel veel animo hebben en ook al een aantal nieuwe leden/teams willen gaan trainen, hebben we de ‘vaste tijden’van seizoen 2019-2020 moeten laten vallen. Hopelijk hebben we voor iedereen een gunstige tijd uitgekozen en kan iedereen weer naar hartenlust onze geliefde sport beoefenen.
Corona trainingsschema Terrasvogels
Let op dat je 10 minuten voor aanvang pas aanwezig bent en na afloop direct weer naar huis gaat.
De kantine en kleedkamers blijven gesloten, kleed je dus thuis om, ga thuis naar de wc, neem zelf een fles water mee en ga na afloop thuis douchen. Zorg ervoor dat alle huidige en bekende regels gehandhaafd worden en blijf thuis als je klachten hebt!