Dit seizoen geen voetbal meer op de ELTA!

Dit seizoen geen competitievoetbal meer op de ELTA

Het zal voor iedereen geen verrassing meer zijn dat de KNVB heeft besloten om alle resterende competitiewedstrijden voor dit seizoen niet meer door te laten gaan. Een rigoureuze maar wel begrijpelijke beslissing in de strijd tegen het corona-virus. Voor meer achtergronden over deze beslissing verwijzen we jullie naar de website van de KNVB.

Er is een kleine kans (hoop doet leven/sporten) dat er vanaf begin juni wel weer gesport mag worden. Dit zal dan niet meer in competitieverband zijn. De KNVB heeft aangegeven dat verenigingen op eigen initiatief vriendschappelijke wedstrijden, onderlinge wedstrijden, trainingen of toernooien mogen organiseren. We denken dat de kans niet groot is, maar mocht de Overheid groen licht geven dan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.

De velden krijgen eerder dan gepland een grondige onderhoudsbeurt. Wij staan klaar voor het nieuwe voetbalseizoen.

Wij wensen al onze leden, jong en oud, heel veel sterkte en gezondheid toe in deze bijzondere periode.

Het voetbalbestuur van de SV Terrasvogels

We zoeken vrijwilligers om tijdelijk te klussen op de ELTA

Ook bij Terrasvogels kunnen er zeker in deze periode nog een aantal grote en kleine klussen worden gedaan. We denken dan aan schilderwerk (zowel binnen als buiten), onkruid wieden, snoeien, grasmaaien (dat niet door de gemeente gedaan wordt), de muren van de kleedkamers grondig reinigen etc, etc. Al het benodigde materiaal is aanwezig. We mogen met 2 groepjes van 2 personen werkzaamheden verrichten. De gemeente is akkoord gegaan, mits we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Als we weer kunnen gaan sporten, dan profiteren we er allemaal van.

Neem contact met elkaar op, zet het op de groepsapp en maak op de eerste plaats een afspraak met Ron Groot. Ron heeft zicht op wat er allemaal gedaan kan worden. Door de weeks kan je al vanaf 09.00 uur terecht. Ook in de weekenden zijn jullie van harte welkom. Het 06 nummer van Ron is: 06 2303 6921.

Klussen bij Terrasvogels wordt de komende periode voor onze (sportieve) leden een belangrijke invulling van de “vrije tijd” die is ontstaan door het niet kunnen sporten. Wordt het toch nog een beetje gezellig op de ELTA?

De kantine is gesloten

De kantine op de ELTA is dicht en zal dit voorlopig ook blijven. Net als alle andere verenigingen missen we een zeer belangrijke bron van inkomsten. Het Hoofdbestuur is druk bezig met het binnenhalen van de door de Overheid beschikbaar gestelde subsidie(s).

De komende maanden hoeven we geen veldhuur te betalen aan de gemeente Velsen. Ook de betalingen aan de KNVB zijn gestopt. Via de website houden we u op de hoogte.

Wij wensen alle leden van de afdelingen heel veel sterkte in deze periode. We houden moed.

Het Hoofdbestuur van de SV Terrasvogels