DekaMarkt actie Terrasvogels

Doe je boodschappen bij DekaMarkt Santpoort-Zuid en steun Terrasvogels!

DekaMarkt Santpoort-Zuid geeft aandacht aan de buurt. Dit doen zij door verschillende buurtinitiatieven rondom de vestiging in Santpoort-Zuid te steunen middels de sponsoractie ‘Samen sterk voor onze buurt’. Hiervoor stelt DekaMarkt €5.000,- beschikbaar om te verdelen onder de mooiste buurtinitiatieven die zijn aangedragen. Terrasvogels doet daar ook aan mee.

Terrasvogels wilt het mogelijk te besteden bedrag besteden aan nieuwe materialen voor de onderhoudsploeg/dagploeg en het herstellen van de douches. Zeker met het oog op de koude maanden die gaan komen is deze investering hard nodig. Reden genoeg om dus zeker op Terrasvogels te gaan stemmen!

Hoe werkt het?

Van 14 oktober t/m 24 november 2018 ontvangen klanten bij elke € 10,- aan boodschappen een sponsorvoucher. Deze sponsorvoucher is voorzien van een unieke code, die één stem waard is. Deze sponsorvoucher kan gescand worden bij de actiezuil in de winkel en klanten selecteren het buurtinitiatief waar zij hun stem aan willen geven. Aan het einde van de actie wordt op basis van het aantal toegekende stemmen het bedrag van € 5.000,- naar rato over de deelnemende buurtinitiatieven verdeeld.

We moedigen daarom iedereen aan om zijn/haar boodschappen te doen bij DekaMarkt Santpoort-Zuid en met elke verkregen sponsorvoucher te stemmen op Terrasvogels!

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com