In- en uitschrijven als lid

Ondanks de huidige crisistijd en de onzekerheid over de komende maanden, dienen we toch ons voor te bereiden op een nieuw seizoen. Het is totaal onzeker wanneer er weer een start gemaakt kan worden om onder ‘normale’ omstandigheden weer te kunnen trainen en wedstrijden te spelen. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we in september weer gaan starten met een competitie en daar zullen we naartoe gaan werken.

We hebben de intentie om dit jaar eerder te starten met trainen aangezien er onzekerheid is over de zomervakantie, er veel mensen thuis zullen blijven en bijvoorbeeld ook het dorpsfeest geen doorgang kan vinden. De velden liggen er al een aantal weken/maanden uit, dus we hebben goede hoop op tijd te kunnen starten en zo goed beslagen ten ijs te komen tijdens de eventuele beker- en competitiewedstrijden.

In de diverse leeftijdscategorieën hebben we nog ruimte voor een aantal spelers. Je kunt een voorkeur opgeven voor vriendjes of teams waarin je geplaatst wil worden, maar dit kunnen wij niet garanderen.

Graag zouden we het zo snel mogelijk willen weten wanneer er veranderingen in jullie situatie komt en/of als je je wilt in- of uitschrijven als lid van SV Terrasvogels. Teamindelingen zullen geschieden volgens onze regels die je kunt terugvinden op de site. We willen proberen om dit jaar reeds op 1 juni met de voorlopige teamindeling te kunnen komen, zodat er duidelijkheid is voor iedereen.

We zijn niet een hele grote vereniging, dus het afvallen of aanvullen van 1 persoon kan al grote gevolgen hebben voor de indelingen. Dus graag op zeer korte termijn aangeven middels de volgende mogelijkheden:

Inschrijven:

Via onze website kun je inschrijven middels de volgende paginaVul het formulier zo volledig mogelijk in en stuur deze in.

Uitschrijven:

Dit kan middels een mail naar penningmeester@svterrasvogels.nl, graag hierin vermelden om wie het gaat en wat de reden is (stoppen of overschrijving naar een andere club bijv.). Indien het een overschrijving betreft dan gaat de rest allemaal automatisch en digitaal. Mits er geen blokkade is (bijv. openstaande contributies) kan de nieuwe vereniging dan een aanvraag indienen via Sportlink. Let wel, de uitschrijving dient zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 31 mei te gebeuren. Daarna ben je contributie plichtig!

Hopelijk blijft iedereen en kunnen we een groot aantal nieuwe leden begroeten. Indien je maximaal 12 jaar oud bent kun je (of je vriendjes/vriendinnetjes) eventueel al meetrainen met de trainingen van aankomende weken. Voor meer informatie kun je mailen naar jeugd@svterrasvogels.nl.