Terrasvogels logo 2020

Informatie over onze voorzitter

Begin oktober heeft onze voorzitter van de afdeling Voetbal, Gerard Diederiks, volkomen onverwachts, een hersenstaminfarct opgelopen. Hij werd met spoed opgenomen in het Noordwest Ziekenhuis te Alkmaar. Op dat moment was er in Haarlem/Hoofddorp geen plek vrij. Er wordt goed voor hem gezorgd.
Op vrijdag 28 oktober zijn we bij hem op bezoek geweest. Natuurlijk hadden we het over de gezondheidstoestand van Gerard, maar het viel ons op dat hij het voortdurend wilde hebben over alles wat met Terrasvogels te maken heeft. Zijn belangstelling en betrokkenheid is er niet minder om geworden. Wat bij Gerard in ieder geval zeker niet is aangetast is zijn gevoel voor humor.
Na enkele tegenslagen gaat het langzamerhand de goede kant op. Vanaf maandag 31 oktober gaat hij naar Heliomare in Wijk aan Zee. Daar wacht hem een lang revalidatieproces. Het zal dus nog wel enige tijd duren voordat u onze voorzitter weer op de Elta zal ontmoeten.
Langs deze weg willen wij namens alle leden, Gerard het allerbeste wensen en heel veel sterkte in het hopelijk volledige herstelproces.

Paul Vessies
Namens Voetbalbestuur Terrasvogels