JO11-2 ongeslagen kampioen!

Na 8 wedstrijden ongeslagen te zijn, speelde JO11-2 afgelopen zaterdag hun 9e wedstrijd. De ‘kampioenswedstrijd’, thuis tegen de nummer 3, ‘de Kennemers’. Deze ‘kraker’ winnen zou betekenen dat niemand uit de 12 teams tellende poule ze nog zou kunnen kloppen voor de koppositie!!
De ‘Mannen van Staal’, zoals ze vanwege hun shirtsponsor worden genoemd, gingen er gretig in en werden al binnen één minuut gevaarlijk. De keeper wist de bal echter te pakken. Na nog enkele gemiste kansen, viel na een minuut of 5-6 eindelijk de eerste verlossende goal. Daarna vielen er nog meer en met de rust stond het al 4-0! Hoewel het erg warm was en de Kennemers nog wel wat probeerden, bleven de Terrasvogels gretig zoeken naar nog meer goals. Er werd goed verdedigd, goed gepasst, mooi langs de lijn gespeeld met mooie voorzetten en er vielen enkele ‘pareltjes’ van goals! Uiteindelijk wisten de Kennemers nog een goaltje te pakken door een wat slordige verdediging, maar de eindstand was een dik verdiende 7-1! JO11-2 is KAMPIOEN!!!!

Lucas, Loek, Luca, Gijs, Jack, Bram, Jesse, Adrian en Liam, ik ben TROTS op jullie!!

Mario
(Coach JO11-2)