jeugd

JO8-2 pakt eerste punt!

In alle vroegte vertrokken de spelers en begeleiders van JO8-2 afgelopen zaterdag naar het Heemsteedse HBC om de competitie te hervatten. Ondanks het koude weer had iedereen er veel zin in omdat voetballen in wedstrijdverband al een tijdje geleden was!

Al snel bleken de teams goed aan elkaar gewaagd te zijn. Het spel golfde heen en weer met kansen voor beide goals. Eigenlijk was het onverwacht en ook een beetje onterecht dat HBC op een gegeven moment een 2-0 voorsprong nam. Keeper Nout had geen antwoord op twee schoten van de tegenstander. Maar de Vogels lieten het er niet bij zitten! Door hard te blijven werken en enthousiast te blijven aanvallen wisten ze via Dave (3x) en Julien (1x) gelukkig nog een aantal goals te maken. De ouders langs de lijn gingen uit hun dak! Omdat HBC ook nog scoorde waren de slotminuten met een 4-4 stand nog geweldig spannend! De winnende goal viel echter niet….

“Gelijkspelen is veel leuker dan verliezen”, concludeerden de jonge spelertjes. En gelijk hebben ze.

Met een punt en de tas vertrokken Jonas, Dave, Julien, Nout, Jibbe en Ibe naar de Elta alwaar de foto’s werden genomen voor de spectaculaire Dekamarkt actie.

Een geslaagde ochtend!

Stefan vd Pol