Kantinediensten Jeugd

Beste leden,

De kantineroosters voor dit jaar betreffende de jeugd is inmiddels bekend en kunt u terug vinden onder het kopje Kantinerooster bij Clubinformatie op onze site.

NIEUW dit jaar is dat de zaterdagen verdeeld zullen worden in een ochtend- en middagshift. Helaas worden de vrijwilligers voor de kantine ook minder en we menen dat we dit zelf met de jeugd/ouders zullen moeten invullen.

De ochtendshift is van 8u tot 12.30u, de middagshift van 12.30u tot 17u.

Er wordt gewerkt aan nieuwe handleidingen, de leiders/coaches zullen hier meer informatie over krijgen en we willen aan jullie vragen om alvast de data van de desbetreffende teams in jullie agenda te zetten?We hebben getracht om de ‘last’ evenredig te verdelen, dus de teams t/m JO11 (max 8 spelers op het veld) zullen minder ingedeeld worden dan de oudere teams.Per saldo zal het er op neerkomen dat elk team tussen de 4 en 6 dagdelen per seizoen kantinedienst zal moeten draaien, wat neer zal komen op een aantal uren per seizoen per ouder/kind.

Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met uit- en thuisspelende teams en de tijdstippen. Helaas is dat niet altijd gelukt en is er pas tot begin december een wedstrijdschema bekend.

Graag minimaal 2 personen per shift, de shift mag uiteraard ook nog verder opgedeeld worden binnen het team.
Afzeggen kan helaas niet, ruilen met andere teams mag uiteraard wel (graag dit van te voren even doorgeven via jeugd@svterrasvogels.nl ?)
Alvast bedankt voor jullie medewerking en leuke kantinediensten toegewenst!

Jeugd SV Terrasvogels

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com