Keeperstrainer jeugd Lucas van Hensbergen

Voor komend seizoen hebben we ons trainersteam kunnen versterken met een nieuwe keeperstrainer: Lucas van Hensbergen.
Lucas is 19 jaar, komt uit Beverwijk en staat daar zelf op goal op Divisie 1 niveau bij DEM O23.
Na in alle vertegenwoordigende elftallen van DEM te hebben gekeept, viel Lucas op bij de AZ scouts tijdens een Keepersworld clinic.
2 jaar heeft hij bij AZ in de jeugd gespeelt en daar geweldige wedstrijden mogen spelen tegen bijvoorbeeld Ajax, Manchester City en Bayern Munchen.
Lucas komt uit een echte keepers(trainer) familie en wil graag zijn ervaring overbrengen op onze (bovenbouw) keepers.
De afgelopen jaren al ervaring opgedaan en dat wil hij graag over gaan brengen.
Elke woensdag tussen 18.30u en 20.30u zal hij onze keepers het vuur aan de schenen gaan leggen en hun de fijne kneepjes gaan bijbrengen.
Tenzij hij natuurlijk zelf een wedstrijd heeft 😉
Welkom Lucas en veel plezier aankomend seizoen !