Kick de Groot nieuwe trainer Terrasvogels

Kick de Groot zal vanaf het nieuwe seizoen trainer/coach zijn en hiermee Simon de Weers opvolgen, die aan het eind van dit seizoen stopt bij de selectie.

Kick is geen onbekende voor Terrasvogels. Hij gaf, als laatste man, twee seizoenen (2012-2014) leiding aan de defensie van het vlaggenschip van onze “Vogels”. Hiervoor was hij, sinds 1999, in de 2e/3e/4e klasse actief geweest in de selectie van Onze Gezellen uit Haarlem-Noord. Momenteel assisteert Kick al de huidige trainer Simon de Weers tijdens de trainingen.

Voor de jonge trainer is dit zijn eerste vereniging als eindverantwoordelijke. Aan hem de schone taak om de selectie klaar te stomen voor de toekomst. Volgens bestuurslid selectiezaken Edwin van der Heide, bezit Kick een duidelijke voetbalvisie, kent hij de club goed, heeft kennis van de voetbalregio en een groot netwerk. “We geven hem een kans om zich binnen Terrasvogels te ontwikkelen”.