Kick-Off Zaterdag 22 augustus en Start Trapvogels

Zaterdag 22 augustus willen we de Kick-Off van het seizoen organiseren.
Dat wil zeggen dat we per leeftijdcategorie lekker een balletje gaan trappen en onderlinge wedstrijden gaan organiseren.
Eigenlijk hetzelfde als wat we al jaren doen met Zomervoetbal.
Sommige teams hebben al oefenwedstrijden geregeld voor de 22e, dan is het logisch als jullie er niet zijn.
09.00u-10.15u      Trapvogels, JO8 t/m JO11
10.45u-12.00u      JO13 t/m JO16
12.30u-13.45u      JO18 en JO19

Sommige teams hebben al oefenwedstrijden geregeld voor de 22e, dan is het logisch dat jullie er niet zijn.
Ook de Trapvogels starten dus 22 augustus alweer.
Elke zaterdagochtend van 9u tot 10u zijn onze trainers aanwezig om de allerjongste de eerste beginselen bij te brengen van voetbal.
Spelenderwijs en met veel individuele aandacht kan iedereen die wil lekker bezig zijn met voetbal.
Op Sportpark De Elta op ons nieuwe Veld 3 kan iedereen tot een jaartje of 7 gewoon langskomen en meedoen.
Even melden bij Willem of Bert, lekker voetballen en daarna met z’n allen een drankje doen.
Aanmelden hoeft in eerste instantie niet, wel graag na een aantal proeftrainingen aanmelden via onze website zodat we iedereen kunnen bereiken met informatie.
Jeugd SV Terrasvogels