jeugd

Krappe nederlaag JO8-2, vertrouwen in de toekomst!

Zaterdagochtend 18 november stond de thuiswedstrijd tegen Zwanenburg op het programma. Het werd een fantastische wedstrijd van twee teams die aan elkaar gewaagd waren. De eerste helft speelden onze vogeltjes voornamelijk op de helft van de tegenstander en dat resulteerden in een aantal goede pogingen op doel. Zo schoot Dave van ver af net naast, en zorgde ook Kiek en Mees voor gevaar. Jibbe had aan 1 kans genoeg: 1-0!!

Zwanenburg speelde op de counter en kreeg een aantal goede mogelijkheden. Keeper Julien stond echter uitstekend te keepen en kwam een paar keer goed uit de goal. In de tweede helft kregen de vogels echter toch twee goals tegen ondanks hun uitstekende spel. Het positiespel van Kiek, de werklust en dribbel van Ibe, de snelheid van Dave langs de lijn, het enthousiasme van Jonas, het verdedigende werk van Jibbe en het overzicht van Mees zorgde voor veel kijkplezier bij de toeschouwers, die nu al uitkijken naar de kraker van volgende week tegen DSOV!

Al met al, een krappe nederlaag die hoop geeft voor de komende wedstrijden.

Jelle de Vlas.