Ledeninformatie

Op dit onderdeel van onze website vind je alle informatie over het lidmaatschap bij SV Terrasvogels. Wellicht helpen de volgende linkjes je verder.

Lid worden

Hier kan je je aanmelden als lid van SV Terrasvogels voetbal. Via het aanmeldformulier meld je je aan als lid. Er moeten een aantal persoonlijke gegevens worden ingevuld, deze zijn nodig voor onze eigen administratie en voor de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond(KNVB). Daarbij moet op het formulier een machtiging voor automatische incasso van de contributie worden ingevuld.

Klik hier om jezelf aan te melden als lid van Terrasvogels.

Contributie

Bekijk hier de contributie bedragen van het lopende seizoen. Het is goed om te weten dat de ledenadministratie probeert om één keer per seizoen de contributie te innen via een automatische incasso.

Ga hier naar de pagina over contributies.

Gedragsregels

Op deze pagina staan alle normen en waarden die Terrasvogels onderschrijft.

Lees hier alle gedragsregels.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com