Let op: aanpassing Sinterklaas viering Terrasvogels

We hebben de Sinterklaas viering verplaatst van a.s. woensdag (morgen) naar a.s. zaterdagochtend. De gedachte hierachter is dat er op zaterdag meer ruimte en tijd is om dit te vieren, zonder dat het afgeraffeld hoeft te worden en er teveel drukte/mensen tegelijkertijd op 1 plek is. Het leek ons niet verstandig om onder de huidige omstandigheden met z’n allen in de kantine te gaan zitten.
Tussen circa 9.45u en 11.30u zullen er een aantal Pieten aanwezig zijn op De Elta om er een leuke ochtend van te maken. Deze zullen bij de diverse trainingen en wedstrijden aanwezig zijn en daarnaast zal er een plek gecreëerd worden voor de JO8 en JO9 teams. Het verzoek is dan ook om alle JO8 en JO9 teams voor of na jullie wedstrijd even naar De Elta te komen voor een gezellige ‘meet & greet’ met de Pieten. Maar natuurlijk ook om een leuk presentje in ontvangst te nemen!