Marchano Lemmert ook hoofdtrainer Zaterdag selectie!

Het bestuur kan eindelijk het heugelijke nieuws vertellen dat, naast zijn functie als Hoofd Jeugd Onderbouw (t/m 12jr), Marchano Lemmert ook aan de slag gaat als hoofdtrainer van de nieuwe zaterdag selectie!

Marchano is de afgelopen maanden al bezig geweest met onze jongste jeugd en de reacties van de mensen waar hij mee werkt waren positief. Toen Marchano solliciteerde op de functie van hoofdtrainer, heeft het bestuur dit ook meegenomen in de gesprekken. Marchano heeft een duidelijk visie en wil dit ook gebruiken in zijn functie als hoofdtrainer. Het bestuur heeft een dubbel rol binnen de vereniging onder de loep genomen en in onze ogen moet dat prima samen gaan. Daar de jeugd op maandag en woensdag en zaterdagochtend traint/wedstrijden speelt, traint de selectie op dinsdag en donderdag en speelt ‘s middags zijn wedstrijden. De komende dagen zullen de overschrijvingen worden verwerkt, maar we kunnen nu al zeggen dat komend seizoen de selectie bestaat uit ruim 40 man.

Deze selectie is gevormd door een aantal spelers van de “huidige” zondagselectie, JO19-1 spelers die doorstromen naar de senioren, oude bekenden die terug komen en een hoop nieuwelingen, waar we met alles en iedereen aan gewerkt hebben om bij onze mooie club te komen spelen. Het bestuur is dan ook trots op deze mensen, die er voor gezorgd hebben dat er voor volgend seizoen een selectie staat en dat onze club geen flater wil slaan in de 4e klasse.

Sportieve groet,

Edwin van der Heide