Nieuw seizoen, nieuwe trainers!

De zomerstop zit er alweer bijna op en we gaan ons langzaamaan voorbereiden op een mooi seizoen 2019/2020.

Vanaf 19 augustus gaan we weer starten met de jeugdtrainingen en we zijn erg tevreden dat we dat bij Terrasvogels kunnen doen met 2 nieuwe gezichten!

Zowel voor de onderbouw als de bovenbouw hebben we 2 ervaren hoofdtrainers kunnen aanstellen die beide hun sporen in het voetbal al ruimschoots hebben verdiend.

Voor de onderbouw zal Marchano Lemmert de hoofdtrainer zijn. Marchano heeft achter de schermen al een heleboel geregeld, hij zal onze vaste groep trainers gaan aansturen en de trainingen coördineren. Marchano is dan ook het eerste aanspreekpunt van JO8 t/m JO12. Tevens is Marchano hoofdtrainer van de nieuwe zaterdag selectie van Terrasvogels!

Voor de bovenbouw zijn we erg content dat we Paul Brussel hebben kunnen aanstellen als hoofdtrainer en coördinator.
Paul zal de JO17 onder zijn hoede nemen, zowel doordeweeks op het trainingsveld als op zaterdag tijdens de wedstrijden.
Daarnaast zal hij op de trainingsavonden aanwezig zijn bij de meeste trainingen van JO13 t/m JO19.

Paul zal daarbij fungeren als eerste aanspreekpunt voor trainers, coaches en spelers en heeft als doelstelling om zowel spelers, teams,Terrasvogels in zijn geheel als vereniging, maar ook zeker de huidige trainersstaf te ondersteunen en beter te maken in alle opzichten.

Beide trainers kunnen bogen op een zeer ruime ervaring en willen deze ervaring en hun enthousiasme graag overbrengen op de spelers, coaches en trainers van Terrasvogels.

Beide heren en alle leden en vrijwilligers van Terrasvogels wensen wij een leuk en sportief seizoen toe.
Nog een fijne vakantie en tot over een twee weken.

Jeugd SV Terrasvogels