Nieuwe coördinator / HJO Bovenbouw

Voor aankomend seizoen zijn wij verheugd om te kunnen melden dat we in de persoon van Paul Brussel een nieuwe Coordinator / HJO Bovenbouw hebben.
Beide partijen hebben de intentie om voor meerdere seizoenen een samenwerking aan te gaan om te zorgen voor een kwaliteitsimpuls en continuiteit in de jeugdafdeling.

Samen met Marchano Lemmert (HJO Onderbouw) en de huidige trainersgroep hebben we nu een basis om de komende jaren op voort te borduren.

Paul heeft in de regio een rijk verleden als speler en als trainer van diverse clubs, zowel op (hoog) niveau bij de de senioren als bij de jeugd.
Mede vanwege zijn woonplaats voornamelijk ‘boven het kanaal’, SV Terrasvogels zal zijn eerste klus onder het kanaal zijn.

Wij zijn heel blij dat Paul zijn kennis en passie wil overbrengen op onze spelers en trainers.
Naast het trainen van diverse teams en het begeleiden van de huidige trainers, zal Paul zelf een team trainen/coachen en meedenken over de structuur en het beleid van SV Terrasvogels.

Paul van harte welkom op De Elta, op naar minimaal 2 seizoenen Plezier & Prestaties!

Jeugd SV Terrasvogels

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com