Nieuwe (maar vertrouwde) HJO

We hebben voor aankomend seizoen met Paul Brussel en Tom Harmsen 2 nieuwe (maar vertrouwde) namen kunnen aanstellen als hoofdtrainers voor de onderbouw.
Paul was als sinds vorig jaar HJO bovenbouw en zal dit combineren met de onderbouw.
Zeker ‘boven het kanaal’ is Paul een bekende verschijning en heeft bij vele clubs op (hoog) niveau trainingen en opleidingen verzorgt.
Tevens zal hij als (stage) begeleider fungeren voor alle trainers.
Tom was al trainer van de JO14 en diverse andere leeftijdsgroepen, maar zal samen met Paul de grote lijnen uitzetten en bewaken voor de JO8 t/m JO14.
Daarnaast is hij speler van de zaterdag selectie van Terrasvogels.
Beide hebben hun sporen de afgelopen jaren ruimschoots verdient en weten beiden wat de Terrasvogels mentaliteit is en wat er nodig is om Plezier & Prestatie te brengen aankomend seizoen.
1 van de speerpunten zal zijn om de (Wiel Coerver) Techniektrainingen nog meer te gaan implementeren bij alle leeftijdscategorien.
Paul en Tom kunnen dit natuurlijk niet alleen en ze zullen dus in nauw contact staan met onze grote groep trainers en onze leiders/coaches van de teams.
Maandag 17 augustus vanaf 16.15u zullen Paul en Tom beide aanwezig zijn bij de aftrap van het nieuwe seizoen en zullen daar de hele dag aanwezig zijn.
Willen jullie kennismaken, dan kan dat natuurlijk rond het uur van de trainingstijd van jezelf of jullie kinderen.
Mits er goed rekening gehouden wordt met de geldende Corona-regels.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com