(Nieuwe) trainers bij Terrasvogels!

Zaterdag 1
Bryan Wijker (uitgelichte foto) is de opvolger van Marchano Lemmert bij de zaterdagselectie van Terrasvogels. Bryan was afgelopen seizoen nog trainer bij de zondagtak van SVIJ. En is in het verleden werkzaam geweest bij clubs als DIO, Zeevogels en SVIJ. We hebben met Bryan weer een trainer uit de buurt aangetrokken. Maar hij komt niet alleen! In het kielzog van Bryan volgt Kevin van der Meijden hem als assistent-trainer. Zo hebben we voor twee selectieteams een eigen trainer. En is er in de vorm van Bertil Hartoch en Jassin El Bakkali een volwaarde technische staf voor onze selectie!

Paul Brussel verlengt zijn contract bij SV Terrasvogels.

Jeugd
Bij Terrasvogels hebben we gelukkig veel vrijwillige trainers die onze jeugd de fijne kneepjes willen bijbrengen van de voetbalsport. We zijn blij dat vrijwel alle trainers volgend seizoen ook weer komen trainen. Het is altijd fijn om vertrouwde gezichten te zien, zowel voor de ouders als voor de kinderen.

We prijzen ons gelukkig dat we 2 HJO’s hebben, 1 voor de Onderbouw (t/m JO12) en 1 voor de Bovenbouw (vanaf JO13). Een HJO (Hoofd Jeugd Opleidingen) zorgt voor de grote lijnen, begeleidt trainers en leiders en zorgt voor een duidelijke structuur en opbouw bij trainingen en voor de hele vereniging.

Marchano Lemmert en Paul Brussel hebben deze functie dit jaar al ingevuld en dit was voor beide partijen zeer bevredigend, vandaar dat we allemaal blij zijn om te continueren. Beide zijn zeer ervaren, hebben bij meerdere clubs bewezen dat ze veel in huis hebben en willen hun ervaring en kwaliteit graag inzetten om zowel de spelers zelf, alsmede de hele vereniging, naar een hoger niveau te brengen.

Marchano en Paul zullen voornamelijk op dezelfde voet door gaan, zowel achter de schermen als op het trainingsveld en langs de lijn tijdens wedstrijden op zaterdag. Als er vragen zijn dan kun je altijd bij hun terecht.

Verder zijn er 3 trainers die inmiddels bijna hun KNVB pupillendiploma in het bezit hebben en zullen er 2 trainers binnenkort starten met opleidingen tot techniektrainer. Dat is namelijk 1 van de speerpunten voor aankomend seizoen: De functionele techniek van alle jeugdspelers proberen te verbeteren. Indien jullie input, op- of aanmerkingen of (positieve) kritiek hebben dan horen we dat graag via jeugd@svterrasvogels.nl.

Wel zijn wij op zoek naar een (gediplomeerde) trainer / coach voor in de bovenbouw. Graag een mail naar jeugd@svterrasvogels.nl voor meer informatie. Er staat een kleine vrijwilligersvergoeding en/of eventuele opleidingskostenvergoeding tegenover.