Nieuwjaars Buiten voetbal Toernooi

Zoals jullie waarschijnlijk al verwachtte, zal er ook dit seizoen geen SV Terrasvogels Nieuwjaars Zaalvoetbal Toernooi zijn vanwege de corona maatregelen.

Alle binnen locaties zijn gesloten, dus we moeten wederom een jaartje wachten..

In de plaats daarvan, willen we op zaterdag 8 januari een Nieuwjaars Buiten voetbal Toernooi organiseren.

Helaas mogen de ouders nog steeds niet De Elta betreden, maar gelukkig kunnen we voor de jeugd wat wedstrijdvormen organiseren mbv de trainers en de leiders/coaches.

De indeling is als volgt:

Zaterdag 8 januari:

09.00u-10u Trapvogels, JO8 t/m JO11

10.30u-12.00u JO13 t/m JO17

Iedereen is welkom, neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

Via deze weg willen we jullie allemaal bedanken vooralles wat jullie gedaan hebben.

Het enthousiasme, de inzet en de flexibiliteit om alle jeugdleden van SV Terrasvogels met veel plezier te kunnen laten voetballen!

Er wordt momenteel hard gewerkt om de kantine een flinke update te geven, ook dit weer door onze trouwe vrijwilligers.

Zodat we met opgeheven hoofd gasten kunnen ontvangen op ons schitterende sportpark.

Veel plezier vanavond, maak er wat moois van en hopelijk tot snel op De Elta.

De allerbeste wensen namens SV Terrasvogels.