Nieuwjaars zaalvoetbaltoernooi

Uiteraard is ook dit jaar weer het Jaarlijkse Terrasvogels Nieuwjaarszaalvoetbaltoernooi!
Op Zondag 7 Januari heeft Terrasvogels de hele dag het Polderhuis in de Velserbroek tot onze beschikking.

Over de dag verdeeld kunt u genieten van leuke wedstrijden en kunnen onze jeugdleden hun kunsten in de zaal laten zien. Het definitieve schema zal later gecommuniceerd gaan worden, maar zet alvast een grote kruis op de kalender en hou deze dag vrij zodat de jongens en meiden een leuk toernooi kunnen spelen.
We beginnen traditiegetrouw met de allerjongsten en zullen in de loop van de avond eindigen met de JO19.

Ook dit jaar zorgt het Polderhuis voor wat drinken en wat lekkers, voor de toeschouwers is de kantine natuurlijk ook gewoon geopend.

Kom gezellig langs in het nieuwe jaar, dan gaan we lekker sportief het nieuwe seizoen in.

Mvg
Jeugd SV Terrasvogels