Nieuwjaarsreceptie en Oliebollentoernooi

Het hoofdbestuur nodigt alle (oud-)leden van alle afdelingen (honk-, soft- en voetbal) uit om het nieuwe jaar in te luiden op zaterdag 4 januari 2019. De receptie zal plaatsvinden van 17.00 uur tot 18.30 uur.

De evenementencommissie van de afdeling voetbal zal voor de nieuwjaarsreceptie een 7 vs 7 ‘oliebollentoernooi’ organiseren tussen de volgende teams: JO-19, Zaterdag-selectie, Zaterdag 3, Zondag 3, Zaterdag 4, 35+ en 45+. We starten om 14:00 uur met de eerste wedstrijden en zullen rond 16:30 uur klaar zijn. Deze teams (aanvoerders/coaches) zullen persoonlijk benaderd worden door Ferdy Heeremans of Jordy Groot m.b.t deelname.

We hopen op een grote opkomst op het toernooi en daarna bij de receptie. Zodat we met z’n allen kunnen proosten op een sportief 2020!

Tot 4 januari.