jeugd

Nipte nederlaag JO8-2 uit bij Ado 20

Afgelopen zaterdag heeft onze JO8-2 net geen punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij Ado-20. Hoewel onze strijders Jibbe, Julien, Dave, Kiek, Jonas, Nout en Ayman tot het uiterste gingen, werd het uiteindelijk 6 tegen 5 voor de thuisploeg.

We begonnen goed aan de wedstijd met een uitstekend keepende Jibbe die zelfs een keer een duik maakte om de bal tegen de paal te boksen. Geen goal.

Toch was het weer een beetje het oude liedje en vlogen er uit het niets twee in. 2-0 achter dus. Gelukkig zorgde Dave met twee prachtige goals voor een gelijke stand. Met een 3-2 achterstand gingen we rusten. Na de rust scoorde Ado gelijk twee keer en dachten ze dat ze er waren. Daar legden de vogels zich echter niet bij neer. Hard werkend en goed voetballend kwamen we terug tot 6-4. In de laatste seconde van de wedstrijd scoorde Julien zelfs de 6-5 na een mooie actie. Het publiek ging er even goed voor zitten maar helaas werd er afgefloten. Ondanks de nederlaag was iedereen trots en gingen we met opgeheven hoofd van het veld af. We hadden in ieder geval de sportiviteitsprijs, en dat konden ze bij Ado niet zeggen….

Als we zo doorgaan kan een overwinning niet lang meer op zich laten wachten.

Volgende week al….??? Kom gerust een keer kijken!

Een trotse coach.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com