Ingang Terrasvogels

Oefenwedstrijden bij Terrasvogels

Veel trainers, leiders en coaches willen op het begin of halverwege het seizoen hun team in bepaalde wedstrijdvormen zien. Begrijpelijk! Echter heeft het niet onze voorkeur om op De Elta oefenwedstrijden af te werken. Simpelweg vanwege onze vrijwilligers- en veldcapaciteit. We gebruiken deze zeldzame mensen graag in het lopende seizoen. Zo hopen we het ook voor iedereen leuk én werkbaar te houden! Daarnaast is het spelen op doordeweekse avonden lastig i.v.m. alle doorlopende trainingen. We houden dus graag het overzicht. En weten we dat er aan het begin van het seizoen veel wedstrijden worden verplaatst (zowel qua dag als tijd). 

Wanneer je toch oefenwedstrijden wilt organiseren op Terrasvogels, houdt dan rekening met de volgende regels;

  • Je plant de oefenwedstrijd altijd in overleg met het bestuur, dit kun je doen via wedstrijdzaken@svterrasvogels.nl. (En dus niet per WhatsApp of door het aanspreken van een bestuurslid/wedstrijdzaken.)
  • Pas nadat wedstrijdzaken heeft kunnen controleren of het mogelijk is dat er gespeeld kan worden zal er per mail akkoord worden gegeven en een veld worden toegewezen. 
  • De aanvraag voor een oefenwedstrijd dient minimaal 3 dagen voorafgaand aan de wedstrijddag ingediend te zijn, maar liever uiteraard eerder. 
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van een scheidsrechter.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van een sleutel wanneer je wilt dat de kleedkamers open zijn.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van een barmedewerker wanneer je wilt dat de kantine open is.
  • Wij zorgen dat goedgekeurde oefenwedstrijden ook in Sportlink / de voetbal.nl app komen te staan. Kijk hier dus ook naar om een geschikte datum en tijd te vinden. 

Op naar een sportief en voetbalvol seizoen!

Namens het bestuur.