Oliebollentoernooi EN Nieuwjaarsreceptie SV Terrasvogels

Het hoofdbestuur nodigt alle (oud-)leden van alle afdelingen (honk-, soft- en voetbal) uit om het nieuwe jaar in te luiden op zaterdag 5 januari 2019. De receptie zal plaatsvinden van 16.00 uur tot 18.00 uur.

De evenementencommissie van de afdeling voetbal zal voor de nieuwjaarsreceptie een 7 vs 7 ‘oliebollentoernooi’ organiseren tussen de volgende teams: JO-19, Zondag-selectie, Zondag 3, Zondag 4, 45+ en Zaterdag 2. Maar als de honk- en softbal ook een zevental willen aanleveren, zijn die ook van harte welkom. We starten om 14:00 uur met de eerste wedstrijden en zullen rond 15:30 uur klaar zijn.

We hopen op een grote opkomst op het toernooi en daarna bij de receptie. Zodat we daarna met z’n allen kunnen proosten op een sportief 2019!

Tot 5 januari.

Teams kunnen zich aanmelden bij Jordy Groot via communicatie@svterrasvogels.nl