Oliebollentoernooi + Nieuwjaarsreceptie

Graag nodigen wij alle (oud-)leden uit om op zaterdag 14 januari naar De Elta te komen! Op deze mooie zaterdag organiseren we eerst het oliebollentoernooi en aansluitend de nieuwjaarsreceptie.

De exacte tijden volgen nog als de aanmeldingen bekend zijn. We mikken nu op een starttijd van circa 13:00 uur voor de jeugd en op 14:00 uur voor de senioren. Alle wedstrijden worden in 7 vs 7 vorm gespeeld, maar hopen we toch op complete teams die het nieuwe jaar komen aftrappen!

Let op: de JO8, JO9, JO10 en JO11 spelen alweer competitie! Deze spelen logischerwijs geen oliebollentoernooi maar hun competitiewedstrijd.

Rond de klok van 16:00 uur is het oliebollentoernooi afgelopen en kunnen we met alle (oud-)leden proosten op een gezond, sportief en mooi 2023!