Sportfever sportbso Terrasvogels logo

Open dag Sportfever sportBSO Terrasvogels!

Een naschoolse opvang puur en alleen gericht op sport en spel in de buitenlucht. Hoe lekker is dat!? Sportfever is een sportieve naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar met energie voor 10! De locatie is sinds begin september gevestigd in het clubhuis van SV Terrasvogels.

Op deze samenwerking is Terrasvogels hartstikke trots! Aankomende zaterdag is er een open dag om kennis te maken en meer te weten te komen wat dit precies inhoudt. Alle geïnteresseerden zijn welkom, dus je hoeft niet perse lid te zijn van Terrasvogels.

Bij Sportfever sportBSO kom je spelenderwijs in aanraking met heel veel verschillende sporten. Leer de basistechnieken van hockey, surfen, dansen, honkbal, tennis, rugby, paardrijden en nog veel meer sporten!

Mentor

Er wordt gewerkt met mentorgroepen. De kinderen weten welke pedagogisch medewerker hun mentor is en weten dat als er iets is, zij bij hen kunnen aankloppen. Andersom houden de mentoren hun pupillen ook extra goed in de gaten. Een vertrouwd idee!

Ook voor jouw kind?

Kinderen kunnen naar onze SportBSO komen als ze leerling zijn van: Bosbeek en de Brederode Dalton school. Mocht jouw school hier niet bij staan, neem dan contact op met Locatiemanager SportBSO Terrasvogels, Duncan Berends (sportbsosantpoort@sportfever.nl of 023-2100300)

We hopen jullie zaterdag te zien op Sportpark de ‘Elta’!

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com