Rouwkaart Peter van Galen

Op donderdag 15 november 2018 is het ERELID van de SV Terrasvogels

Peter van Galen

komen te overlijden.

Wij gedenken in hem een vrijwilliger van de buitencategorie. Voor hem stond (bijna) alles in het teken van zijn Terrasvogels. Tijdens het 75 jarig jubileum van de vereniging ontving Peter volkomen terecht uit handen van een vertegenwoordiger van de KNVB een officiële onderscheiding.

Het verlies voor de SV Terrasvogels is groot, maar valt in het niet bij wat zijn vrouw Helen in deze periode moet doormaken. Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Peter van Galen op woensdagavond 21 november van 20.00 uur tot 20.45 uur bij Uitvaartcentrum Haarlem. Adres: Parklaan 36 2011 KW Haarlem. De crematie vindt plaats op donderdag 22 november. Aanvang 12.30 uur te Driehuis-Westerveld.

Wij wensen Helen en de verdere familieleden veel sterkte namens de hele Terrasvogels familie.

SV Terrasvogels

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com