Gezelligheid bij Terrasvogels

P-P-P-P- Pubquiz time!

Het is weer zo ver, de jaarlijkse pubquiz op ‘De Elta’! Dit seizoen zal deze mega gezellige quiz plaatsvinden op vrijdag 10 november aanstaande. Start zal rond 21:00 uur zijn. Voor de winnaars staat uiteraard een mooie prijs klaar. 

Weet jij bijvoorbeeld bij welk belangrijk bouwwerk in Parijs je het graf van de onbekende soldaat vindt? Of welke 2 zeeën verbonden zijn door het Suezkanaal? Dan is deze quiz natuurlijk écht iets voor jou. Weet je dat toevallig niet, dan is dat is natuurlijk ook niet erg. Er zijn vragen in diverse categorieën (bijv. sport, muziek en een fotoronde). Dus alle kennis zal worden getest! Misschien is het daarom toch wel handig om jouw partner of buurvrouw mee te vragen…

Het beloofd in ieder geval weer eens een ‘ouderwets gezellig’ avondje Terrasvogels te worden. Daar er ook een heuse loterij met fantastische prijzen zal zijn. Schrijf je team, bestaande uit max. 4 personen, nu in bij Ilse Blanker via ilseblanker@gmail.com. Vergeet daarbij niet om je teamnaam te vermelden. Let op; Vol = Vol.