Reminder Grote Club Actie

Zoals bekend is de Grote Club Actie weer in volle gang.

Alle jeugdleden hebben een boekje met eenmalige machtigingen gekregen, zodat ze niet met geld over straat hoeven.

Er hoeft alleen maar even een machtiging worden ingevuld en de rest gaat allemaal automatisch via de bank (inclusief je lotnummers!).

Dus hierbij willen we jullie vragen om bij een van onze vele jeugdleden 1 of liefst meerdere loten te kopen.

Niet alleen heft u zelf dan een grote kans om een prijs te winnen, maar ook onze jeugdleden maken kans op mooie prijzen (dank je wel Intertoys De Ballon voor het elk jaar weer sponsoren van 3 mooie kadobonnen) en een groot gedeelte van de opbrengst vloeit terug in de clubkas van SV Terrasvogels.

Wij gebruiken dit geld dan weer om tenues aan te schaffen, ballen en andere trainingsfaciliteiten aan te schaffen, de eindejaarskampen te bekostigen en er evenementen van te organiseren.

Ook zijn er voor de lotenverkopers leuke prijzen te verdienen, waaronder  bijvoorbeeld een PS4, fietsen en entreekaarten voor pretparken.

Er is een speciale kids website gebouwd waarop ze alles zelf kunnen teruglezen.

En voor de 3 teams die de meeste loten ophalen als team, staat er als prijs een avondje of middag uit met z’n allen (bijvoorbeeld bowlen o.i.d.).

Voor de kopers van loten zijn er meer dan 30.000 prijzen beschikbaar, waaronder een splinternieuwe auto!

We hebben besloten om de boekjes in de brievenbus naast de ingang van de kantine te laten deponeren.

Zodoende kunnen de boekjes ook ingeleverd worden zonder dat de kantine open is.

Start: 29 september

Uiterste inleverdatum: weekend 10 & 11 november

Trekking: 12 december

Bekendmaking uitslag: 13 december