Reminder Overschrijvingen Jeugd voor 1 Mei

Ondanks dat we nog midden in het corona tijdperk zitten en nog steeds gebonden zijn aan allerlei regels, zijn we toch alweer volle bak aan het organiseren voor komend seizoen.

We hebben de goede hoop dat we aankomend seizoen een ‘normale competitie’ kunnen draaien, al weten we dat natuurlijk nog niet zeker.

SV Terrasvogels heeft geprobeerd om binnen alle regels en met inachtneming van alle protocollen zoveel mogelijk te organiseren en alle trainingen door te laten gaan.

We zijn er best trots op dat we dat met ons kleine clubje allemaal voor elkaar gebokst hebben en hebben laten zien dat we door zeer flexibel te zijn enorm veel voor elkaar kunnen krijgen.

Aankomend seizoen krijgen alle jeugdleden zoals altijd 2x in de week trainingen onder toezicht van ervaren en gediplomeerde trainers en krijgt iedereen een gloednieuw wedstrijdtenue in bruikleen !

We hebben de trainersstaf voor komend seizoen al grotendeels ingevuld, de ‘nieuwe’ wedstrijdkleding van Jako (https://www.jakosport.nl/nl/ ) en Ab Geldermans Sport (https://abgeldermanssport.nl/ ) ligt al een paar maanden klaar in gloednieuwe teamtassen en we zijn aan het kijken naar extra materiaal om in te zetten tijdens de trainingen.

Verder wordt er op De Elta hard gewerkt om het sportpark er netjes bij te laten liggen, wachtende op een mooi seizoen.

Nu komt er een periode aan waarin bij alle clubs (en dus ook bij ons) het ’transfer-window’ geopend is.

Over het algemeen kennen we bij Terrasvogels gelukkig weinig verloop en komen er meestal iets meer spelertjes bij dan dat er stoppen, overschrijven of een andere sport gaan doen.

Tot nu toe hebben we al diverse in- en een paar uitschrijvingen mogen ontvangen.

Daar zijn we uiteraard heel blij mee, maar doordat we altijd proberen om wat kleinere teams te hebben zodat iedereen lekker veel aan het voetballen komt, kan een enkele wijziging al een hoop teweeg brengen binnen de teamindelingen.

We willen dan ook aan een ieder vragen om dit jaar voor 1 Mei kenbaar te maken als iemand zich wil in- of uitschrijven bij Terrasvogels.

Zowel voor Terrasvogels als voor omliggende verenigingen is dat zeer welkom, zodat er op tijd en zorgvuldig naar de teamindelingen gekeken kan worden.

Door ‘late’ aan-of afmeldingen bestaat er de kans dat de ‘hele puzzel’ steeds weer opnieuw gelegd moet worden en dat zorgt voor bergen (onnodig) werk.

Dus graag voor 1 Mei:

Aanmelden bij SV Terrasvogels: https://www.svterrasvogels.nl/lid-worden/

Afmelden bij SV Terrasvogels: https://www.svterrasvogels.nl/veel-gestelde-vragen/ (Hoe werkt het overschrijven/opzeggen van mijn lidmaatschap?)

Dank voor jullie medewerking, dat scheelt ons enorm veel tijd en des te eerder kunnen we met de voorlopige teamindeling naar buiten treden !

Jeugd SV Terrasvogels