Ruwe bolster blanke pit: Aad Elst (1963- 2022)

Dinsdag 09 november is Aad Elst overleden. ‘Van een ruwe bolster en macho man, altijd stoer en opvallend, jij kon er wat van. Een echte levensgenieter en alles in de overtreffende trap, eigenwijs en altijd in voor een grap’, schreef de familie op de overlijdenskaart’. Hij werd 59 jaar.

En zo zullen we Aad ook herinneren, een kleurrijke stoere kerel waar we nog jaren om kunnen genieten van de vele anekdotes. Het ruige uiterlijk, de opvallende sieraden en niet te vergeten de bekende snor, maakte hem tot een opvallende verschijning op de Elta.

Aad was een geliefd persoon binnen de vereniging. Zijn band met Terrasvogels was sterk sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw. Begonnen als jeugdspeler en uitgegroeid tot een speler van de selectie. Om vervolgens ook nog jarenlang op andere manieren actief te zijn geweest binnen de vereniging. Als jeugdtrainer, coach/leider van het 2de elftal en zelfs nog even bestuurslid geweest als sponsors verantwoordelijke. Tevens was Aad niet te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken. Zo heeft hij onder andere een groot deel van het tegelwerk tijdens de laatste grote verbouwing van het clubhuis en de kleedkamers voor zijn rekening genomen.

Op de foto is Aad (rechts) te zijn als coach van het tweede elftal uit het seizoen 2000-2001. Samen met zijn kameraad Lex Kortekaas (links) gaf hij leiding aan dit elftal die destijds een succesvol en vrolijk seizoen beleefden, eindigend met een kampioenschap.

Aankomende woensdag (16 november) om 13.30 uur is er gelegenheid tot afscheid nemen.
Terrasvogels wenst de familie veel sterkte. 

Rouwkaart_Aad