Seizoensafsluiting zondag 27 mei

Aankomende zondag 27 mei loopt voor de meeste seniorenelftallen het seizoen alweer af. Dit geldt ook voor de selectie elftallen van Terrasvogels. Zij spelen zondag allebei hun laatste wedstrijd op de Elta en vooral het eerste kan wel wat support gebruiken! De tegenstander van Terrasvogels 1; MMO uit Hoogmade, komt met twee bussen naar Santpoort om hun trost aan te moedigen en om gezellig het seizoen af te sluiten op het terras van de Vogels.

Er is een feest georganiseerd in de kantine en/of op het terras. Na afloop van de 14:00 uur wedstrijd zullen onze ‘huiszanger’ Dennis Sintenie en (feest)DJ Mitch het seizoen knallend gaan afsluiten!

Het belooft een gezellig dag met stralend mooi weer te worden. Graag zien we dan ook iedereen om het seizoen knallend af te sluiten!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com