sint en piet

Sint en zijn pieten op de Elta!

Vandaag was een dag om nooit te vergeten voor de jongste voetballertjes van Terrasvogels. Wat wil je ook, als je eerst mag trainen met pieten en vervolgens de sint ook nog eens in de kantine komt om cadeautjes uit te delen en de teams toe te spreken!

Eerst het veld op. Het was een vrolijke boel, met op ieder gedeelte van het veld een trainingspotje waarbij de pieten zich niet onbetuigd lieten! Er werd driftig gescoord, er werd lol gemaakt en de pieten wisselden geniale acties af met onbegrijpelijke blunders. Maar ja, daar zijn het pieten voor J

Waar normaalgesproken de voetballertjes rustig naar de kantine gaan na afloop van een training, was het nu een ander verhaal. Na het laatste fluitsignaal was het voor alle kinderen een lange sprint naar de kantine, alwaar ze werden opgewacht door pieten, personeel en de massaal opgekomen ouders.

Na een paar mooie opwarmers door huis-DJ Dennis Sintenie kwam al snel de hoofdpiet het gebouw binnen. Hij had uiteraard de gehoopte mededeling voor de voetballertjes dat de komst van de Sint niet lang meer op zich zou laten wachten! En daar was hij dan. Sinterklaas!

De Sint was in vorm en zorgde er al snel voor dat de kinderen rustig op de grond zaten te luisteren naar al wat hij tegen de teams te zeggen had. Complimenten voor teams, grappige weetjes voor individuele spelertjes en zelfs een heus gedicht had de sint voorbereid. Het kon niet op.

De pieten zorgden er intussen voor dat het niemand aan pepernoten ontbrak, de limonade vloeide rijkelijk.

Al met al een zeer geslaagde avond! Alle kinderen gingen naar huis met een mooi cadeau mede mogelijk gemaakt door Intertoys De Ballon en een pop van speculaas, hoe mooi is dat..

Wie zoet is krijgt lekkers 🙂

Een woord van dank aan de organisatie is op zijn plaats!

sint

sint op de Elta

 

Schrijfpiet.