Sponsorloop

Op zondag 3 april 2022 organiseert Terrasvogels op sportpark De Elta een sponsorloop en gezellige vrijmarkt met o.a. live muziek van Dennis Sintenie!

Nadat we met behulp van de Club van 100 hebben geïnvesteerd in de kantine willen we graag doorpakken. En daar is geld voor nodig. Daarom proberen we een mooi bedrag op te halen mét en vóór onze leden! Alle deelnemers krijgen voor elk gelopen rondje een lot waarmee tevens mooie prijzen te winnen zijn. Naast de vrijmarkt zal Kuijpers Sports ook zorgen voor een ‘actief luchtkussen’ dus pret voor jong en oud.

Download hier onze poster!

Bekijk onze actiepagina op sponsorloop.nl

Sponsorloop

Om het ‘nieuwe’ derde veld feestelijk te openen hebben we een sponsorloop georganiseerd. Deze wordt in drie groepen afgewerkt;

• 10:00 – 11:30 –> Trapvogels, JO8, JO9, JO10 & JO11
  • 11:30 – 13:00 –> JO13, JO15, JO16 & JO17
  • 13:00 – 14:00 –> JO23 & alle seniorenteams

Praktisch

Voor alle leden gaan we een eigen en unieke actielink aanmaken zodat we eerlijk kunnen zien wie bijvoorbeeld het meeste geld ophaalt. Deze zullen we op korte termijn per email delen! In deze mail ontvang je een uitgebreide omschrijving van hoe jij sponsorgeld kunt binnenhalen. Via de algemene sponsor-pagina kun je volgen hoeveel geld we al hebben ingezameld.

Doel(en)

Met onze leden proberen we zoveel mogelijk geld binnen te halen. Met de opbrengst van de sponsorloop hebben we drie doelen in gedachten. Dat betekent dat we ook alvast hebben nagedacht mocht het écht een daverend succes worden;

1. Kantine, denk o.a. aan zachte kussens voor onze nieuwe loungebanken, sfeervolle planten en een goede geluidsinstallatie.
  2. Tafeltennistafel, een speelse toevoeging ter verbetering van ons sportieve terras!
  3. Trainingsmateriaal, die hebben we tenslotte nooit genoeg bij de Vogels. Denk o.a. kleine voetbaldoelen en trainingsmaterialen zoals nieuwe ballen.

Je kunt de tussenstand volgen via: www.sponsorloop.nl/svterrasvogels/tussenstand/

Prijzen

Als echte winnaar verdien je ook een mooie prijs. Daarom kun je cadeaubonnen winnen van toffe bedrijven door zoveel mogelijk rondjes te lopen. Voor elk gelopen rondje ontvang je een lot, daarmee ding je automatisch mee voor schitterende prijzen. Zo help je dus niet alleen je ‘cluppie’, maar heb je er zelf ook nog wat aan!

Voor de jongste deelnemers/groepen staan er mooie cadeaubonnen klaar van Intertoys de Ballon uit Santpoort-Noord. De senioren groepen kunnen lekkere dinerbonnen winnen van lokale (top)restaurants. Weet jij van jouw groep (zie kopje ‘sponsorloop’) het meeste sponsorgeld te scoren, dan ontvang je tevens een mooie prijs. Houd de socials dus goed in de gaten om hier meer over te weten!

Rommelmarkt

Het belooft een feestelijke dag te worden. We maken het weer ouderwets gezellig op De Elta met een rommelmarkt/vrijmarkt. Dat betekent dat iedereen welkom is om zelf zijn of haar spullen te verkopen. De rommelmarkt is van 09:00 tot 16:00 uur. Aanmelden voor de rommelmarkt kan via onderstaand formulier. Dit is verplicht voor zowel kinderen, ouders, opa’s en oma’s en bedrijven. Iedereen die geïnteresseerd is mag zich aanmelden voor een plekje, dat betekent dat ook niet-leden zich ‘gewoon’ kunnen aanmelden voor de vrijmarkt. De opbrengst van de plekken die worden verhuurd gaan ook rechtstreeks naar het goede doel, zie hierboven.

Professionele kraamverhuur €50,-

Laat bij het aanmelden weten of je een professionele kraam wilt huren (kosten €50,-) of dat je een plek op het grasveld wilt hebben. Indien je een eigen kraam huurt is het terrein vanaf 08:00 uur en na 16:00 uur toegankelijk voor de op- en afbouw. Mocht je bij je eigen kraam stroom nodig hebben dan wordt er +€10,- extra gerekend. Na aanmelding wordt er een factuur gestuurd voor de kraamverhuur.

Verhuur ‘losse plek’ €10,-

Iedereen die “hobby-matig” een eigen plek wilt hebben dient zelf voor een kleed, zeil o.i.d. te zorgen. Wij zullen wel een plek van circa 3 meter aangeven. Dit doen we op de dag zelf, bij het toewijzen van een plek wordt tevens de €10,- verrekend. Deze plekken zijn leuk voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s maar ook andere geïnteresseerden mogen zich hiervoor aanmelden.

De organisatie behoudt zich het recht om aanmeldingen af te wijzen.