Start Seizoen Jeugd SV Terrasvogels

We mogen weer de wei in!
Zaterdag 4 september gaan we weer in competitieverband voetballen. De kantine en het terras gaan weer open, de kleedkamers mogen open en de de velden zijn vrijgegeven door de gemeente.
Verder is er hard gewerkt door onze dagploeg. Zo is er veel puin geruimd, reparaties uitgevoerd en onkruid weggehaald.
We kunnen weer fatsoenlijk onze tegenstanders verwelkomen. En na afloop aan de nieuwe gesponsorde picknicktafels gezellig wat eten of drinken.
Nieuwe tenues
We mogen eindelijk onze nieuwe tenues aan! Samen met onze partners Jako en Ab Geldermans Sport hebben we vorig jaar hard gewerkt om de kleding op orde te krijgen, dus voor iedereen ligt een prachtig nieuw tenue klaar en voor ieder team een eigen teamtas.
Veld 3
Vorig jaar hebben we al regelmatig gebruik kunnen maken van Veld 3. Inmiddels staan daar ook vaste doelen op, dus is het nu een volwaardig veld geworden. De meeste jeugdteams gaan op veld 3 trainen, terwijl de afgelopen weken de volledige club op dit veld getraind heeft.
Trapvogels
Ook de jongste vogels zijn weer begonnen! Iedereen die een keer wil proberen te voetballen om te kijken of dit iets voor hun is, is elke zaterdag van 9u tot 10u van harte welkom. En maak op een speelse manier kennis met voetbal.
We prijzen ons zeer gelukkig dat sinds mensenheugenis Willem & Bert met hun team van jonge trainers de zaterdagen willen invullen. Het overgrote deel van de huidige selectie van SV Terrasvogels is ooit begonnen onder deze twee passievolle trainers.
Het is leuk om te zien dat de aanmeldingen de laatste weken alweer behoorlijk toenemen. Dus neem gezellig je broertje, nichtje buurmeisje of schoolvriendje mee en kom op zaterdagochtend naar De Elta. Inschrijven/aanmelden/afmelden is wel gewenst, maar in het begin niet verplicht.
We wensen iedereen een leuk en sportief seizoen toe en zien jullie snel op het vernieuwde terras van Terrasvogels!
Jeugd Terrasvogels