Onze Sportvereniging Terrasvogels is op weg naar rookvrij

STEM MEE: OP NAAR EEN ROOKVRIJE VERENIGING!?

Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, trainers en ouders. Daarom overwegen wij als vereniging het roken uit het zicht van onze kinderen te houden en te werken aan een rookvrij sportterrein. Ons voorstel is dat wij vanaf 1 januari 2019 starten met een rookvrije zaterdag en op doordeweekse dagen rookvrij tot 20:00 uur ‘s-avonds. Dit geldt dan voor het gehele complex (kantine, terras, kleedkamers en langs de velden). Vervolgens zullen we ook de zondag rookvrij gaan maken. Voor de rokers zal op het terrein een gelegenheid gecreëerd worden om uit het zicht van de kinderen te kunnen roken. Jouw stem telt!

Wij zijn een vereniging van leden, dus stemmen we samen of we mee willen werken aan een rookvrije generatie. Wij vragen daarom jouw mening uit te spreken in de onderstaande poll. Bij een meerderheid van stemmen zullen wij de vereniging per 1 januari 2019 rookvrij maken. Stemmen kan t/m 1 november 2018.

Namens bestuur Terrasvogels voetbal

Ik stem voor een rookvrij SV Terrasvogels
158 votes · 158 answers
Stemmen

Note; de poll is ook te vinden op de homepage.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com