Terrasvogels Sponsorkliks

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan SV Terrasvogels, zonder dat het jouw één cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Terrasvogels ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar de club. En nogmaals, het kost niets extra!

Wil jij Terrasvogels ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van onze club. Voor jou wellicht een kleine moeite, voor de club directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Terrasvogels een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van de club. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt altijd hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Terrasvogels hier direct van!

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Klik hier om direct naar de Sponsorkliks-pagina van Terrasvogels te gaan!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com