Terrasvogels zoekt hoofdtrainer zaterdagselectie!

Terrasvogels maakt vanaf komend seizoen met haar selectie de overstap naar het zaterdagvoetbal. Voor het seizoen 2019-2020 zijn wij nog op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer voor deze nieuw gevormde selectie (1e en 2e). Deze groep bestaat momenteel uit ongeveer 37 spelers, maar een hoofdtrainer mist nog!

Wij hebben als club doen besluiten de zondagselectie op te heffen en vol voor het zaterdagvoetbal te gaan. We hebben dan ook de ambitie uitgesproken om binnen twee seizoenen mee te strijden voor promotie naar de 3e klasse. Aankomend seizoen starten wij in de 4e klasse. Het streven is om er elke zaterdag een gezellige, druk bezette voetbaldag van te maken, waarbij prestatie en plezier voorop staan.

Wij zoeken:

• Een gedreven, ambitieuze trainer die zijn verantwoordelijkheden pakt op de fronten die past binnen een clubcultuur en oog heeft voor de doorstroom vanuit de jeugd;
  • Een trainer die (minimaal) in het bezit is van UEFA C (TC3) en zonodig met ambities om UEFA B (TC2) te halen;
  • Een trainer die spelers individueel en voetbaltechnisch beter kan maken;
  • Goede communicatieve eigenschappen heeft voor een optimale samenwerking met de technische staf en bestuur;
  • Een trainer die trainingen kan verzorgen, als tevens het begeleiden en coachen van de wedstrijddagen;
  • Een trainer die ook de teamgeest wil optimaliseren;

Wij bieden:

• Goede trainingsfaciliteiten en materialen;
  • Uitgebreide en goede technische staf (overeen te komen);
  • Een gezellige, warme maar duidelijke clubcultuur;
  • Een marktconforme vergoeding;

Belangstellenden kunnen hun sollicitatie, voorzien van CV en korte motivatie, sturen naar:

Edwin van der Heide
Bestuurslid selectiezaken