Tweede elftal kampioen in het seizoen 2000-2001.

Terugspeelballen (3)

Sommige elftallen hebben het eeuwige leven – zoals dit elftal. Dit elftal bestaat niet meer, maar bijna iedereen is nog steeds regelmatig aanwezig op de Elta. Het is het tweede elftal uit het seizoen 2000-2001 met vele bekende gezichten, Terrasvogels-leden van top tot teen.

Oké, de mannen zijn wat kilootjes aangekomen, en er is hier en daar wat haar verloren gegaan, maar onherkenbaar zijn ze allerminst, ook niet na bijna twintig jaar. (Ja, de tijd vliegt, maar dat is weer een ander verhaal.)

Onder leiding van de coaches Lex Kortekaas (links) en Aad Elst (rechts) en trainer Hans van den Ende beleefde het tweede destijds een succesvol en vrolijk seizoen, eindigend met een kampioenschap. Brederode Sport had de shirts beschikbaar gesteld. Gelukkig hebben we de foto nog.

Achterste rij, van links naar rechts: Lex Kortekaas, Lodewijk Reiff, Robin Waage, Dennis van Wetering, Martijn van Ewijk, Michael Krooder, Marco Eijlers, Dave Sintenie, Paul van Voorbergen en Aad Elst. Voorste rij: Machiel de Krom, Edwin van der Heide, Robert Hahn, Niels Pullens, Martin van Baekel, Steven Hille en Rick Fontijn.

Paul Onkenhout (lid sinds 1978)

Meer lezen van Paul Onkenhout? Neem dan een kijkje op onze ‘geschiedenis’-pagina.