Jarig! Op de 78ste verjaardag van onze club spelen we kort terug, naar 17 april 2015 toen Terrasvogels 75 jaar werd en op de Elta het Jubileumfestival losbarstte. Na de receptie presenteerde de Ontspanningsgroep in de bomvolle feesttent ‘Terrasvogels bestaat niet!’, een wervelende voetbalshow met als gasten onder anderen John van den Brom, Erik van Muiswinkel, Jan J. Pieterse, Martin Haar, Jack Spijkerman en Telstar-directeur Pieter de Waard. Zaterdag vond een onvergetelijke dag voor de jeugd plaats en ’s avonds blies Hans Dulfer met zijn band het dak van de tent eraf. Hoe leuk het drie jaar geleden was, toont de foto van Daisy van Rixel, genomen tijdens de voetbalshow. Klaas Vos, Pieter de Waard, Dick Dortmundt, Erik van Muiswinkel, Jack Spijkerman en Jessica van Noord zat de stemming er ook goed in. Oh ja, iedereen gefeliciteerd.

Paul Onkenhout (lid sinds 1978)

Meer lezen van Paul Onkenhout? Neem dan een kijkje op onze ‘geschiedenis’-pagina.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com